GTST Spoilers 21 t/m 25 april
Sticky
GTST nieuws en spoilersMaandag 21 april
Noud laat zich niet afschepen met smoezen van Lucas. Rikki liegt om dicht bij Anton te kunnen zijn. Wiet wordt emotioneel gemanipuleerd door Sjoerd. Bianca vraagt zich af of ze de date met Roel moet laten doorgaan.
Dinsdag 22 april
Julia trekt conclusies over Antons gevoelens voor Bianca. Wiet probeert Sjoerd tegen te houden wanneer die naar Canada wil om Tim te zoeken. Sjors en Aysen werken samen om Bing aan te pakken. Nuran krijgt een onaangename verrassing.
Bobbi Eden trekt niet veel..... Slechte kijkcijfers voor Haal me hier uit.
Bobbi Eden trekt niet veel..... Slechte kijkcijfers voor Haal me hier uit.Ok, de titel is wel heel fout, maar trekt wel de aandacht. (hihi trekt Emo )
Back to the point, zeeer slechte cijfers voor "Ik ben een ster haal me hier uit".
Met iets meer dan 204duziend kijkers begon het nieuwe programma zeer bedroevend. Of het aan de presentatoren lag (Jan Kooijman en Nicolette Kluijver), of aan het niet zo heel interessante concept is nog maar de vraag.
GTST Spoilers 28 april t/m 1 mei
GTST nieuws en spoilersMaandag 28 april
Wiet gaat compleet uit haar dak als ze over Sjoerds smokkelplannen hoort.
Dinsdag 29 april
Nuran raakt wanhopig als het niet lukt om met Bing in contact te komen. Wiet bekent Sjoerd haar grootste angst. Sjors wil Bianca inzetten om het valse alibi van Nuran te ontmaskeren. Anton ontdekt de stiekeme reisplannen van Sjoerd en Wiet.
Weersverwachting 20 t/m 24 april. Regen en warm
WeerNa een mooie eerste paasdag, lijkt het afgelopen te zijn met het mooie zonnige weer. Morgen is het een stuk koeler dan vandaag. Maximaal 17 graden. Woensdag kan de temperatuur oplopen tot 22 graden en is er vooralsnog geen
Aparte dieren die je misschien nog niet kende
NieuwsThe blobfish.
Je gelooft het niet, maar mensen hebben dit beest echt gezien. Leeft in het diepe water in Tasmania en AustraliŽ. Ik vind hem meer op die ene van Buurman en Buurman lijken.
doenwenu.nl/images/blobfish.png
Het weer van 16 april t/m 20 april - Vriezen en zonnenschijn
WeerWe zitten over de helft van april, welke op het eerste gezicht niet slecht was. Temperaturen boven gemiddeld, en heel veel zon, en weinig wind en regen. Hoe dat deze week zit? Niet veel anders.
Temperaturen overdag van 14 graden, of meer. De hele week hebben we te maken met een rustige en zachte wind. In de avonden